Ukraina takker

shools-managers-laptops-GridArt_20240220_154816224 Bildecollage av elever på skole i Tsjernihiv. Overlevering av PC-er til skolesjefen i Peretsjyn. Møte med skoledirektøren i Kharkiv. Ødelagt skole nummer 17 i Tsjernihiv og overlevering av brukte bærbare til aktuelle byer. Foto: Knut Yrvin.

Ukrainske lærere, skoleledere og elever er strålende takknemlig for brukte bærbare PC-er til undervisningen!

NorseAid har i samråd med skoleledelsen i byene Kharkiv og Tsjernihiv, og kommunen Peretsjyn fått installert brukte bærbare PC-er på 22 skoler, 15 bibliotek og 13 barnehager. 

Vi har sjelden sett mer takknemlige folk. 

Derfor viderefører vi takk til Asker kommune, Metis videregående og alle firma og private som har donert bærbare PC-er til skoler i Ukraina. 

For eksempel har vi nå delt ut 175 bærbare Chromebooks-maskinene fra Asker med Debian Edu installert. De har nå funnet trygg plass til elevene på skoler i Ukraina, direkte levert av NorseAid. Metis videregående i Bergen har også donert over 155 bærbare. I tillegg er det delt ut PC-er fra private selskap og private. 

Overlevering av bærbare PC-er fra Metis og Chromebooks i Tjernihiv, alt med Debian Edu installert. Foto: Knut Yrvin

Logg inn for å lese hele innlegget
For at du skal kunne lese hele innlegget, må du logge inn først
×
Hold deg oppdatert

Når du abonnerer på bloggen, sender vi deg en e-post når det er nye oppdateringer på nettsiden, slik at du ikke går glipp av noen av dem.

En bunke PC-er fra Birkenes og Lillesand
Debian Edu gets kids back to schools in Ukraine
 

Kommentarer

Ingen kommentarer her enda. Bli den første som legger inn en kommentar
Allerede registrert? Logg inn her
tirsdag 25. juni 2024